Royaume de l’Optimisme

Fête Nationale (21 juillet) à 13ºC!!!
BubbleShare: Share photosFind great Clip Art Images.

Anuncis

2 Respostes to “Royaume de l’Optimisme”

 1. Vicent Van Brussel Says:

  Ai….els belgues!
  Són austers, d’una simplicitat barroco. A la festa nacional…tot aquest carrer principal….estava plé de jocs i instal.lacions senzilles, basiques, ingenues, artesanes, barates i, en fi, belgues. Però divertides!
  Els blegues, sense complexos, fan moltes coses i les utilitzen de forma pública. Aquí es vist de manera austera, es compra poc, es comptabilitza el funcionament de la casa com si fos la seu de SEAT. I així van les coses. Tinc un conegut que ha comprat de segona ma…la roba interior per al bebé que acaba de tindre….perquè li resulta mes barat que la compra de dodotis. El mateix…te a una habitació de la casa una pissara en la que compta les despeses que faran els seus fills fins a quan tinguen 18 anys. Ara en tenen 8 i 6 anys.
  I les tendes tanquen a les 6. I deu minuts abans et van avisant que te n’has d’anar!
  Ací els joves van vestits d’escoltes, venen gelats en furgonetes cutres i es guanyent la vida prompte fora de casa. I no es gasten en Zara tot el pressupost. Viatgen!
  Visten sempre igual. Els estius de calor Bio!
  No tot…pero m’ agrada Bélgica.

  Vincent Van Vlanderen

 2. Vicent Van Brussel Says:

  Ai….els belgues!
  Són austers, d’una simplicitat barroca. A la festa nacional…tot aquest carrer principal….estava plé de jocs i instal.lacions senzilles, bàsiques, ingenues, artesanes, barates i, en fi, belgues. Però divertides!
  Els belgues, sense complexos, fan moltes coses i les utilitzen de forma pública.
  Aquí es vist de manera austera, es compra poc, es comptabilitza el funcionament de la casa com si fos la seu de SEAT. I així van les coses. Tinc un conegut que ha comprat de segona ma…la roba interior per al bebé que acaba de tindre….perquè li resulta mes barat que la compra de dodotis. Un altre….te a una habitació de la casa una pissara en la que compta les despeses que faran els seus fills fins a que tinguen 18 anys. Ara en tenen 8 i 6 anys.
  I les tendes tanquen a les 6. I deu minuts abans et van avisant que te n’has d’anar!
  Ací els joves van vestits d’escoltes, venen gelats en furgonetes cutres i es guanyen la vida prompte fora de casa. I no es gasten en Zara tot el pressupost. Viatgen!
  Visten sempre igual. Els estius de calor trauen del baul dels records la roba descolorida de Karina i las Flechas del amor. I els agraden amb locura els productes Bio!
  No tot…però esta Bélgica em fascina!

  Vincent Van Vlanderen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: