Qui ho diu que Bèlgica és avorrida? (VI) o “Nyam, nyam”

Els debats poden ser fonts d’inspiració. Així ho demostra la iniciativa “Taules del Món” que acaba de posar en marxa en T., més conegut pels visitants de LVM per haver estat el culpable que iniciessim la sèrie de missatges titulats: “Qui ho diu que Bèlgica és avorrida?”. Una acalorada discussió sobre si Bèlgica tenia cuina pròpia o no, i sobre si es menjava bé a Brussel·les, ha portat en T. a crear un magnífic bloc culinari multilingüe. Suposo que era l’empenta final que necessitava en T. per compartir amb tothom el seu bagatge culinari brussel·lenc. Si us pensàveu que a Brussel·les només es poden menjar musclos i patates fregides, us equivoqueu. Si busqueu restaurant per Bèlgica, no us perdeu el “Taules“, hi trobareu adreces i consells molt útils. Ep! em diuen que ben aviat ampliarà el seu horitzó més enllà del Plat Pays… Ah, i fonts solvents han confirmat que ben aviat l’experiència incorporarà més col·laboradors. De moment ja hi ha una secció mensual dedicada a la cervesa belga. Sembla que l’experiència ha començat amb molt d’entusiasme. A veure si després d’una primera fogonada a foc fort, es manté un foc lent però constant i del xup-xup n’acaba sortint un gran producte…  Jo ja estic salivant… nyam, nyam…

Anuncis

3 Respostes to “Qui ho diu que Bèlgica és avorrida? (VI) o “Nyam, nyam””

  1. Antoni Says:

    Hola a tothom !

    Nomes volia agrair a en Carles el fet d’haver fet difusio d’aquesta iniciativa al seu blog i dir-vos que esteu tots mes que convidats a aportar els vostres comentaris, suggeriments, idees i critiques, ja sigui en relacio a les propostes que es presenten com a d’altres debats de tipus gastronomic que us vinguin de gust.

    Una abraçada a tothom i… benvinguts a Taules del Mon !

    Toni

  2. xavi Says:

    Ja saps Carles que a mi el tema gourmet em tira. Ja li he passat l’adreça a una amiga de Barcelona que viu amb la seva parella a Brusel.les. Així quan hi vagi tindré més valoracions…je,je..

  3. Antoni Says:

    Caram, caram, que be!
    Veig que hi ha mes gourmets interessats en les bones taules!
    Molt be tambe el blog d’en Xavi.
    Toni

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s


%d bloggers like this: