Mirada europea

Voilà! Ja està fet. Només falten dos mesos per a les eleccions europees. Quina millor excusa per reprendre el bloc? Esclata la primavera i Europa també té una bona ocasió per florir després d’anys d’un gris hivern econòmic i social.

Primavera europea

Després de gairebé set anys viatjant per Europa, La Maleta va quedar arraconada en un armari. Però les inquietuds que van portar a obrir-la han continuat sempre ben vives. Ara, el projecte evoluciona i ha de canviar de casa. Després de viatjar, cal trobar una nova llar i adaptar-la a les noves necessitats. Per això el canvi de portal. Quan un s’instal·la en una nova casa, cal muntar una bona prestatgeria per anar-la omplint de contingut. La Maleta queda arraconada, almenys per ara, però cedeix el pas a un nou espai des d’on observar allò que passa a Europa sempre amb una Mirada europea. És potser aquesta una de les grans assignatures pendents del projecte europeu, no haver aconseguit encara que els ciutadans observin i visquin la UE des d’una perspectiva plenament europea, sense renunciar a les seves arrels. Unes arrels que han de servir per créixer amb més vigor, i no pas per quedar-se ancorats. A reveure!

 

2 Respostes to “Mirada europea”

  1. manuel Says:

    Fuera de mi Andalucía natal, si yo tuviera que elegir a los presentadores de informativos, yo me quedo con el duo Macía-Prats. Es decir, Carles Prats, el del “TN Migdia” de TV3, y Carlos Macía, el de los deportes de la TVG galega.

  2. about Says:

    about

    Mirada europea | La Vida en una Maleta

Deixa un comentari